Fulya Zenginer Oğlu Milan İle İlgili Yaptığı Paylaşımla Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, oğlu Milan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, oğlu Milan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, oğlu Milan ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

fulya zenginer in oglu milan bir aylik

 

Milan 1 aylık!

 

'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle tanınan Fulya Zenginer, grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri oğullarını, geçtiğimiz ay kucaklarına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Zenginer, oğlu ve eşiyle birlikte objektif karşısına geçti. Neşeli halleriyle dikkat çeken oyuncu, ailece verdikleri pozları da Instagram hesaplarından yayınlamayı ihmal etmedi. Fulya Zenginer, paylaşımlarına, "Milan 1 aylık..." notunu düştü. Takipçileri Zenginer'in gönderisini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 



Etiketler: