Funda Arar Pembe Elbisesi İle Göz Kamaştırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Funda Arar, önceki gün Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alırken, tercih ettiği pembe sahne kostümü ile göz kamaştırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Funda Arar, önceki gün Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alırken, tercih ettiği pembe sahne kostümü ile göz kamaştırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Funda Arar, önceki gün Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alırken, tercih ettiği pembe sahne kostümü ile göz kamaştırdı

 

Posta gazetesinin haberine göre; Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, Songül Sarpbaş imzalı pembe elbisesiyle konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Herkese sağlıklı, mutlu ve barış içerisinde bayramlar dileyen Funda Arar, "Her zaman olduğu gibi bu bayramda da çalışıyoruz. Eğlenceli bir akşam geçireceğiz" dedi. Semicenk'le beraber seslendirdikleri 'Al Sevgilim' hakkında konuşan Arar, "Cenk'le güzel bir şarkı yaptık. Bütün listelerde bir numara oldu" şeklinde konuştu.

 

"KÜÇÜK TATİL PLANLARIMIZ VAR"

 

"Yaz için plan yaptınız mı?" sorusunu ünlü şarkıcı, "Çok planım var ama hangisini yapabilirim bilmiyorum. Bu yaz yoğun geçecek gibi duruyor. İki senedir pek bir şey yapamadık. Ara sıra küçük tatiller yapmak istiyoruz" yanıtını verdi.

 

funda arar pembe kostumu ile goz kamastirdi



Etiketler: