Funda Güray Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Funda Güray kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Funda Güray ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Funda Güray kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Funda Güray kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Funda Güray ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Funda Güray ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Funda Güray kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

funda guray kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Funda Güray kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Funda Güray kimdir? Funda Güray (d. 3 Eylül 1988, İstanbul, Türkiye) Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Haliç Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Lays, Migros, Koçtaş ve Garanti Bankası gibi birçok firmanın reklam filminde oynadı. Funda Güray, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi de alan Funda Güray, çeşitli reklam ve televizyon dizilerinde oynadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Funda Güray, pek çok reklam ve dizide görev üstlendi. Funda Güray 45. bölümden itibaren Paramparça dizisine katılmıştı. Daha önce Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde oynadı. Funda Güray 2016 yılında yayınlanan Rengarenk dizisi oyuncuları arasında yer almıştı. Funda Güray eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Funda Güray, daha önce Paramparça, Sahipli, Seni Kimler Aldı gibi dizilerde de rol almıştır. Daha önce Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde oynadı. Funda Güray 2016 yılında yayınlanan Rengarenk dizisi oyuncuları arasında yer almıştır.  2017 senesinde BluTv özel yapımı “Sahipli” dizisinin kadrosuna dahil olan Funda Güray, geçtiğimiz sene ATV ekranlarında yayımlanan başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin kadrosuna dahil olarak, karakteriyle beğeni toplamıştır.



Etiketler: