Furkan Andıç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Furkan Andıç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Furkan Andıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Furkan Andıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Furkan Andıç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Furkan Andıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Furkan Andıç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Furkan Andıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

furkan andic kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Furkan Andıç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Baba tarafından aslen Trabzon, anne tarafından ise Boşnak kökenli olan Furkan Andıç, eğitimini Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde okurken yatay geçiş yaparak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nde tamamlamıştır. Furkan Andıç , 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Furkan Andıç baba tarafından aslen Trabzon, anne tarafından ise aslen Boşnak kökenlidir. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde okurken yatay geçiş yaparak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri basketbol oynayan Furkan Andıç; Darüşşafaka, Pamukspor, Işık Spor ve Marmara Koleji'nin yıldız takımlarında oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kolej Günlüğü dizisi ile yaşamıştır. Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Ekmek Hayaller, Yağmurdan Kaçarken, Kaçak Gelinler ve Tatlı İntikam gibi projelerde yer alan Furkan Andıç şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Volkan karakterine hayat vermektedir. Furkan Andıç 1.90 metre bounda 88 kilo ve Koç burcudur.