Furkan Dede'den Adem Kılıçcı'nın Bugünkü Performansı Ä°çin Olay Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

furkan dede den adem kilicci nin basarisiz performansi icin olay yorum

 

O zaman taşın altına eline koyacak!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yaptığı yorumlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı açıklamada bugünkü dokunulmazlık oyununda 6'da bir yapan Adem Kılıçcı'nın performansı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Furkan Dede yaptığı açıklamada Adem Kılıçcı'nın bugünkü oyunda gösterdiÄŸi baÅŸarısız performans için  "Bugün Adem 6 maça çıkmış bir maç kazanmış. Sonra Adem geliyor Best of yarışımasına çıkıyor. Onu da kaybediyor. Sonra geliyor benche sonra diyor mu bu benim hatam. Diyor. O zaman ÅŸunu da diyecek Adem Kılıçcı. Bugün beni yazın. ArkadaÅŸları yazar yazmaz önemli deÄŸil. Ama Adem eÄŸer elini taşın altına koymuÅŸsa ve kaybetmesine raÄŸmen bu kadar maça çıkıyorsa sonra sorumluluÄŸu da alması gerekiyordu. Yoksa ben Adem yazılmalı demiyorum" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu.