Furkan Dede'den Gönüllüler Takımı İle İlgili Yorum! Bence Hakettiler Diyemem!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı yorumda Gönüllüler Takımı'nda oyuna çıkan kişi sayısının fazlalığı nedeniyle maç sayılarının azaldığı ile ilgili şikayetlere hak verdi. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı yorumda Gönüllüler Takımı'nda oyuna çıkan kişi sayısının fazlalığı nedeniyle maç sayılarının azaldığı ile ilgili şikayetlere hak verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Furkan Dede, yaptığı yorumda Gönüllüler Takımı'nda oyuna çıkan kişi sayısının fazlalığı nedeniyle maç sayılarının azaldığı ile ilgili şikayetlere hak verdi. 

 

furkan dede gonulluler takiminin mac sayisi hakkinda yapilan sikayetlere hak verdi

 

Ben hakettiler diyemem!

 

Furkan Dede yaptığı açıklamada "Ünlüler takımı adam yeme sistemi üzerine kurulu. Gönüllüler Takımı ise arkadaşlarını korudular. Bunun sonucunda geldikleri yerlerde kalabalık oldukları için Berkan ve Anıl'ın yaptıkları şikayeti ben haklı buluyorum. Ben şimdi gelinen noktayı hakettiler diyemem. Başarılı olmak suç mu?" dedi.