Furkan Dede'den Survivor 2022 All Star Tespiti! Takımlar Karışmalı!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra programında yaptığı yorumlarla gündeme damga vuran Furkan Dede, yaptığı yorumda takımların karışması gerektiğini söyledi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra programında yaptığı yorumlarla gündeme damga vuran Furkan Dede, yaptığı yorumda takımların karışması gerektiğini söyledi. Survivor Ekstra'da son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Furkan Dede, yaptığı yorumda takımların karışması gerektiğini söyledi.  

 

furkan dede den 2022 survivor yorumu takimlar karistirilmali

 

Takımlar karışmalı!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm heyecanıyla devam ederken, Survivor Ekstra programında yaptığı yorumlarla gündeme damga vuran Furkan Dede, yaptığı yorumda takımların karışması gerektiğini söyledi. Dede yaptığı açıklamada "Survivor'ın şu noktasında hikayeler sanki bitmiş gibi duruyor. Ünlüler takımında potalar hep aynı, keza Gönüllüler takımında da öyle. Takımlar arasındaki rekabetlerde de hikayeler bitmiş gibi duruyor. Bu haliyle sürprizler bitmiş gibi birşey. Oysa takımlar karışırsa bambaşka bir hikaye çıkabilir. Ben takımların karıştırılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.