Furkan İpek Düğüm İsimli Teklisini Yayınladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Furkan İpek, yaz sezonu için yaptığı tekli çalışması Düğüm'ü tüm dijital platformlarda yayına alırken, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Furkan İpek, yaz sezonu için yaptığı tekli çalışması Düğüm'ü tüm dijital platformlarda yayına alırken, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Furkan İpek, yaz sezonu için yaptığı tekli çalışması Düğüm'ü tüm dijital platformlarda yayına alırken, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

"Düğüm" adlı şarkının sözü ve müziği Furkan İpek'e ait. Emre Kantaşlı'nın düzenlemesini üstlendiği parçanın mix & mastering'inde Özgür Bakkaloğlu yer aldı. "Düğüm"ün kapak görseli ise Ali Çetin Kelleci imzası taşıyor. 2019'da yayınladığı "Ölmedim Daha" adlı çıkış şarkısının ardından "İlacın Yok", "Tastamam" ve "Bayram Her Gün Deliye" gibi şarkılarını piyasaya süren İpek, üretimine hız kesmeden devam ediyor. Furkan İpek'in "Düğüm" adlı şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.