Galatasaray Leandro Paredes İle Anlaştı! İmza İçin Geliyor!

2023-2023 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Lazio'da top koşturan yıldız futbolcu Leandro Parades ile anlaşma sağlarken, Paredes imza için Türkiye'ye gelecek. 

 

2023-2023 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Lazio'da top koşturan yıldız futbolcu Leandro Parades ile anlaşma sağlarken, Paredes imza için Türkiye'ye gelecek. 2023-2023 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Lazio'da top koşturan yıldız futbolcu Leandro Parades ile anlaşma sağlarken, Paredes imza için Türkiye'ye gelecek. 

 

Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio'ya transferi gündeme gelen Lucas Torreira'nın yerini Arjantin Milli Takımı'ndan Leandro Paredes ile dolduruyor. 28 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlanırken sözleşme detayları da belli oldu. Galatasaray'ın Fransız devi PSG ile anlaşmasını bekleyen Arjantinli yıldız imza için İstanbul'a gelecek. İtalya'ya geri dönmek istediği iddia edilen Lucas Torreira'nın geleceğine dair menajeri Bentancur'dan önemli açıklamalar geldi.

 

Bentancur, gelecek hafta Lazio ile masaya oturacağını ve resmi görüşmelere başlayacağını açıkladı. Galatasaray'ın olası bir ayrılığa 15 milyon Euro'dan aşağı bir rakama onay vermeyeceği ifade ediliyor. Sarı-Kırmızılılar, sezonun en etkili isimlerinden biri olan Lucas Torreira'nın yerini bir başka yıldız Leandro Paredes'le dolduruyor.

 

PAREDES İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

 

Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Paredes, ülkesinden aldığı tekliflere rağmen Avrupa'da kalacağını açıklamıştı.

 

Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray, 28 yaşındaki Leandro Paredes ile yıllık 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma sağladı.

 

İSTANBUL'A GELECEK

 

Sarı-kırmızılıların, PSG ile anlaşmasını bekleyen Arjantinli yıldız imza için İstanbul'a gelecek. Fransız devinin transfer için 8 milyon Euro talep ettiği Galatasaray'ın ise son teklifinin 5 milyon Euro olduğu belirtiliyor. İki takımın ortada bir rakamda buluşması ve transferin sonlandırılması bekleniyor. 2017 yazında AS Roma'dan Zenit'e 27 milyon Euro'ya transfer olan Paredes için PSG Ocak 2019'da 40 milyon euro ödemişti. Leandro Paredes geçen sezonu Juventus'ta kiralık geçirdi.