Galatasaray'lı Eski Futbolcu Lukas Podolski'den Mustafa Cengiz Paylaşımı!

Bir süredir mide kanseri ve beyin tümörü gibi hastalıklarla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz için eski Galatasaray'lı futbolcu Lukas Podolski'den başsağlığı paylaşımı geldi. 

 

Bir süredir mide kanseri ve beyin tümörü gibi hastalıklarla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz için eski Galatasaray'lı futbolcu Lukas Podolski'den başsağlığı paylaşımı geldi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Galatasaray'lı Lukas Podolski, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir mide kanseri ve beyin tümörü gibi hastalıklarla mücadele eden ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz için başsağlığı diledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkçe olarak "Sayın Mustafa Cengiz beyin vefatını büyük bir üzüntüyle duydum. Ailesine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanan ünlü futbolcu sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;