Gamze Erçel'in Sosyal Medya Üzerinden Kazandığı Para Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı birbirinden güzel paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya üzerinden kazandığı para ile dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı birbirinden güzel paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya üzerinden kazandığı para ile dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya üzerinden kazandığı para ile dudak uçuklattı. 

 

gamze ercel in sosyal medya kazanci ortaya cikti

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Instagram'da 4.1 milyon takipçisi olan Gamze, her hareketiyle sosyal medyada yakın markaja alınıyor.

 

gamze ercel in sosyal medya kazanci belli oldu 2

 

Güzelliğiyle kardeşi Hande Erçel kadar dikkat çeken Gamze Erçel, kızı Aylin Mavi ile yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı oluyor. 

 

gamze ercel in sosyal medya kazanci belli oldu 3

 

Birbirinden iddialı pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam eden Gamze Erçel'in bir hikaye paylaşımı başına elde ettiği kazanç da ortaya çıktı. Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in Instagram'da hikaye paylaşımı başına 20 bin TL aldığı iddia edildi.

 

gamze ercel in sosyal medya kazanci