Gamze Özçelik'ten Konya'daki Sokak Hayvanlarına Şiddet Görüntüleriyle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve oyuncu Gamze Özçelik Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve oyuncu Gamze Özçelik Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve oyuncu Gamze Özçelik Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili "Bütçeler ayrılsın. (Gerekirse yapılmasın yollar, köprüler) Devletimiz tamamen hayvanseverler, veterinerler, hayvan eğitmenleri ve bu işe gönül vermiş tecrübeli insanlardan komisyonlar oluştursun. İnanın yüzbinlerce gönüllü de bu harekete destek verecektir." ifadelerini kullanan Özçelik sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gamze ozcelik ten konya da kaydedilen sokak hayvanlarina siddet goruntuleriyle ilgili dikkat ceken aciklama