Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'na Gönderme! Bu Çocuklar En İyisini Hak Etmiyor Muydu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Gamze Özçelik, Mısırlı milyarder sevgilisinin Şeyma Subaşı için uçak kiralamasıyla ilgili Afrika'lı çocuklar üzerinden gönderme yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Gamze Özçelik, Mısırlı milyarder sevgilisinin Şeyma Subaşı için uçak kiralamasıyla ilgili Afrika'lı çocuklar üzerinden gönderme yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Gamze Özçelik, Mısırlı milyarder sevgilisinin Şeyma Subaşı için uçak kiralamasıyla ilgili Afrika'lı çocuklar üzerinden gönderme yaptı.

 

Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı’nın sevgilisinin kendisi için uçak kiralayıp, “En iyisini hak ediyorum” açıklamasına Afrika’daki çocuklar üzerinden gönderme yaptı. Afrika’daki çocukların fotoğraflarını paylaşarak, “Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?” diye yazdı. 

 

gamze ozcelik ten seyma subasi na gonderme