Gani Müjde'den Black Friday Kampanyaları İle İlgili Dikkat Çeken Analiz! Tek Kazanan Sanırım..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Black Friday indirimi ile ilgili düzenlenen kampanyalar hakkında dkkat çeken analizlere imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Black Friday indirimi ile ilgili düzenlenen kampanyalar hakkında dkkat çeken analizlere imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü senarist ve yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Black Friday indirimi ile ilgili düzenlenen kampanyalar hakkında dkkat çeken analizlere imza attı. 

 

Tek kazanan sanırım reklamcılar!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Black Friday kampanyaları ile ilgili "Önce Black Friday ismine takıp Şahane Cuma yaptılar. Sonra cuma yetmez indirimi tüm Kasım ayına yayalım bitmeyen kampanyalar yapalım derken "indirim" yapmayı unuttular. Şahane Kasım'ın tek "şahane kazananı" reklamcılar sanırım..." ifadelerini kullanan Müjde sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gani mujde den dikkat ceken black friday aciklamasi