Gazeteci Tolga Akyıldız Hayatını Kaybetti!

Tolga Akyıldız'dan Kötü Haber!

 

 

Beyin kanaması geçiren gazeteci, yazar ve psikolog Tolga Akyıldız 50 yaşında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Maslak’taki evinde beyin kanaması geçiren Akyıldız, özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Tolga Akyıldız’dan bugün kötü haber geldi. Akyıldız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberin duyulmasının ardından Akyıldız'ın birçok dostu, sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı.

 

Tolga Akyıldız Kimdir?

 

Tolga Akyıldız 1973'te İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji eğitimi alan Akyıldız gazeteciliğe 1987 yılında Hey Dergisi'nde başladı ve birçok dergi ve gazetede çalıştı. 2010 yılında Milliyet Gazetesi Cadde Eki'nde kaleme almaya başladığı Sokak Çocuğu adlı köşesini 4 yıl sürdüren yazar; 46 ve Esquire Dergileri için köşe hazırladı, 2000 yılından beri Hürriyet gazetesindeki Pop Virüs köşesinde müzik yazıları yazdı.

 

Kurucusu olduğu müzikmentor bünyesinde ve Zorlu PSM'de Açık Sahne etkinliğini yürüten yazar, aynı zamanda İST Dergisi Yayın Danışmanı ve Karakarga Yayınları'nda dizi editörlüğü yaptı. Çeşitli marka ve etkinliklere danışmanlık hizmeti verdi.

 



Etiketler: