Gazprom'dan Videolu Gözdağı! Avrupa'ya Kış Sert Geçecek Dediler!

24 Şubat'ta başlayan Rusya Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ederken, Avrupa'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar sonrası kesilen doğalgaz ile ilgili Gazprom şirketi bir reklam videosu yayınlarken, Avrupa'ya kış sert geçecek mesajı verdi. 

 

24 Şubat'ta başlayan Rusya Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ederken, Avrupa'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar sonrası kesilen doğalgaz ile ilgili Gazprom şirketi bir reklam videosu yayınlarken, Avrupa'ya kış sert geçecek mesajı verdi. 24 Şubat'ta başlayan Rusya Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ederken, Avrupa'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar sonrası kesilen doğalgaz ile ilgili Gazprom şirketi bir reklam videosu yayınlarken, Avrupa'ya kış sert geçecek mesajı verdi. 

 

Ensonhaber'de yer alan habere göre; Doğalgaz sevkiyatının belirsiz bir süreliğine durdurulduğunu açıklayan Rus enerji şirketi Gazprom, yayınladığı videoyla bu kışın Avrupa’da zor geçeceğini öne sürdü. Rusya, Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaşı 24 Şubat'tan bu yana sürdürüyor.

 

Savaşın başlamasıyla birlikte özellikle Avrupa ülkelerinin yaptırımlarıyla hedef haline gelen ülke, elindeki enerji kesintileriyle bu duruma cevap veriyor.

 

rusya dan avrupa ya videolu gozdagi

 

Ruslar gazı kesti

 

Rusya'nın gaz akışını kesmesi sonrası kış aylarını nasıl geçireceğini kara kara düşünen Avrupa, Rus gazına henüz bir alternatif bulamadı.

 

Son olarak geçtiğimiz gün Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından doğalgaz sevkiyatının belirsiz bir süreliğine durdurulduğunu açıklamıştı

 

Reklam filmiyle gözdağı verildi

 

Gazprom bunun üzerine bir reklam filmi çekti. Reklam filminde, Avrupa için kışın zor geçeceği iması dikkat çekti. Ayrıca reklam filminde "Ve kış büyük olacak" sloganı kullanıldı.