Gecenin Ucunda Berrin Işık Kanbey Zuhal Olcay Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gecenin Ucunda Berrin Işık Kanbey Zuhal Olcay kimdir? TMC Film ile Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu ÂLİM yapımın ortak yapımcılığını üstlendiği Star TV’nin iddialı yapımı Gecenin Ucunda dizisinde Berrin Işık Kanbey karakterine hayat veren Zuhal Olcay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Olcay kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gecenin Ucunda Berrin Işık Kanbey Zuhal Olcay kimdir? TMC Film ile Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu ÂLİM yapımın ortak yapımcılığını üstlendiği Star TV’nin iddialı yapımı Gecenin Ucunda dizisinde Berrin Işık Kanbey karakterine hayat veren Zuhal Olcay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Zuhal Olcay kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gecenin ucunda berrin isik kanbey zuhal olcay kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gecenin Ucunda Berrin Işık Kanbey Zuhal Olcay kimdir?

 

Zuhal Olcay kimdir? Zuhal Olcay 10 Ağustos 1957 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hem şarkıcı hem oyuncu olan Zuhal Olcay günümüzde 65 taşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Haluk Bilginer’in eski eşidir. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. İlk eşi Selçuk Yöntem’dir. Selçuk Yöntem ile ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini Zafer Olcay ile yapmıştır. Zafer Olcay ile evlenince İzmir’e yerleyen Olcay İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. Zafer Olcay’dan 1987 yılında ayrılmıştır. 1992 yılında üçüncü kez Haluk Bilginer ile evlenmiştir. 2004 yılında Haluk Bilginer’den ayrılmıştır. Müzik çalışmalarını önce Vedat Sakman, daha sonra Bülent Ortaçgil ile devam eden ve Küçük Bir Öykü, 'İyisin gibi parçalarla müzik listelerine giren Olcay’ın Küçük Bir Öykü (1989), İki Çift Laf (1990), Oyuncu (1993), İhanet (1998), Başucu Şarkıları (2001), Başucu Şarkıları-2 (2005), Aşk'ın Halleri (2009) ve Cengiz Onural'la ortak çalışması olan Hiçbiryerde isimli albümleri vardır.