Gecenin Ucunda Nil Gonca Yakut Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gecenin Ucunda Nil Gonca Yakut kimdir? TMC Film ile Kadir DoÄŸulu’nun sahibi olduÄŸu ÂLÄ°M yapımın ortak yapımcılığını üstlendiÄŸi Star TV’nin iddialı yapımı Gecenin Ucunda dizisinde Nil karakterine hayat veren Gonca Yakut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gonca Yakut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gecenin Ucunda Nil Gonca Yakut kimdir? TMC Film ile Kadir DoÄŸulu’nun sahibi olduÄŸu ÂLÄ°M yapımın ortak yapımcılığını üstlendiÄŸi Star TV’nin iddialı yapımı Gecenin Ucunda dizisinde Nil karakterine hayat veren Gonca Yakut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gonca Yakut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gecenin ucunda nil gonca yakut kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gecenin Ucunda Nil Gonca Yakut kimdir?

 

Gonca Yakut kimdir? Gonca Yakut 12 Eyül 1979 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiÅŸtir. Günümüzde 42 yaşında olan oyuncu Gonca Yakut’un burcu BaÅŸak’tır. YaÅŸamını Ä°stanbul’da sürdürmektedir. EÄŸitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih CoÄŸrafya Fakültesi’nde oyunculuk üzerine tamamlamıştır. EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediyesi Åžehir Tiyatrosu’nda görev yapmıştır. Hayvansever kiÅŸiliÄŸi ile bilinen ünlü oyuncunun bir köpeÄŸi bulunmaktadır. Instagram’da goncayakut ismiyle paylaşımlarına devam eden Gonca Yakut’un bu mecrada 16.3K takipçisi bulunmaktadır. Bir kız kardeÅŸi bulunmaktadır.