Gelinim Mutfakta Gözde Akgüz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Gelinim Mutfakta Gözde Akyüz kimdir? Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programına yeni katılan yarışmacı Gözde Akgüz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gözde Akgüz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gelinim Mutfakta Gözde Akgüz kimdir? Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programına yeni katılan yarışmacı Gözde Akgüz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gözde Akgüz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gelinim mutfakta gozde akguz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gelinim Mutfakta Gözde Akgüz kimdir? 

 

Gelinim Mutfakta Gözde Akgüz kimdir? Bu hafta Gelinim Mutfakta programında bir yenilik yapıldı ve gelin-kaynana yarışması yerine gelin-elti yarışması başladı. Gözde Akgüz'ün yarıştığı bu bölümde, onunla birlikte eltisi olan Gürsel Güngör de yer aldı. Gürsel Güngör, İstanbul'da yaşayan 62 yaşında bir kadındır ve aslen Manisalıdır. 4 kızı ve 4 torunu bulunan Gürsel Güngör, İstanbul'da ev hanımı olarak yaşamını sürdürmektedir. Gözde ile birlikte yarışan Gürsel Güngör, programın renkli isimlerinden biridir.