Gencecik Bir James Bond Geliyor! Adı Harris Dickinson!

27 yaşındaki İngiliz aktör Harris Dickinson, bir sonraki James Bond filminin baş rolü için en güçlü aday olarak gösteriliyor. Kariyerinde şimdilik 2 film ve bir TV dizisi bulunan Dickinson, sinema eleştirmelerine göre, büyük bir yıldız olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Dickinson’un 2 filmi var ama biri, “Triangle of Sadness” (Hüzün Üçgeni) 2022’de Cannes Film Festivali’nde “Altın Palmiye Ödülü”nü kazandı.

 

Dickinson kendini şöyle anlatıyor:

 

“Tiyatro ve sinema kursları almak için 17 yaşında okulu bıraktım. İlk zamanlar hiç de kolay geçmeden az 100 mülakata girdim ama hiçbir rol alamadım. O kadar ki bir ara bu mesleği bırakıp orduya paralı asker olarak katılmayı bile düşündüm. Sonra direnmeye, sabretmeye karar verdim. Oyunculukta kariyer yapmak için en önemli aşama ilk sözleşmeyi imzalama ve ilk rolü almak. Gerisi geliyor.

 

“Kingsman Başlagıç” dizisi ve Angelina Jolie ile oynadığım “Kötülüğün Gücü” filmi ile adımı duyurmayı başardım. Şimdi yeni James Bond filmi için adım geçiyor. Elbette, çocukluğum ve gençliğim boyunca James Bond filmleriyle büyüdüm. Ama yeni James Bond için adımın geçmesi şimdilik sadece bir söylenti. Bakalım zaman ne gösterecek.