George Clooney'den Matthew Perry Açıklaması! 'Hiç Mutlu DeÄŸildi!'

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölümü Hollywood'u yasa boÄŸmuÅŸtu. Ünlü Hollywood yıldızı George Clooney hayatını kaybeden Matthew Perry ile ilgili açıklamalarda bulunurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; George Clooney, geçtiÄŸimiz aylarda hayatını kaybeden Matthew Perry hakkında açıklamalarda bulundu. Clooney, "Mutlu deÄŸildi. Biz içinden neler geçtiÄŸini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk" dedi. 'Friends'in 1994'ten 2004'e kadar 10 sezonunda da yer alan ve 'Chandler Bing' karakterine hayat veren Matthew Perry, 28 Ekim'de 54 yaşında hayatını kaybetmiÅŸti.

 

"DÜNYADAKÄ° EN MUTLU Ä°NSAN OLACAÄžINI SÖYLERDÄ°”

 

George Clooney, Matthew Perry'nin ölümü hakkında konuÅŸtu. Clooney, "Matt'i 16 yaşından beri tanırım. Benden 10 yaÅŸ küçüktür. Çok ama çok komik bir çocuktu. Hep bir sitcom'da oynamak istediÄŸini söylerdi. Öyle olursa dünyadaki en mutlu insan olacağını söyler dururdu ve belki de ÅŸimdiye kadar çekilen en iyi dizilerden birine girdi" dedi.

 

"BU ONA HUZUR GETÄ°RMEDÄ°”

 

George Clooney, sözlerine; "Mutlu deÄŸildi. Bu ona neÅŸe, mutluluk ya da huzur getirmedi. Biz içinden neler geçtiÄŸini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk" ÅŸeklinde devam etti. Matthew Perry'nin bağımlılığı hakkında bilgisi olmadığını belirten George Clooney, "Bu size baÅŸarı ve para hakkında çok ÅŸey söylüyor. Bunlar size doÄŸrudan mutluluk getirmez" açıklamasını yaptı.