Gerard Depardieu İle Mehmet Ali Erbil Havalimanında Karşılaştı!

Rol aldığı yapımlarla dünya çapında üne kavuşan ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu ile son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil İstanbul havalimanında bir araya geldiler. 

 

Rol aldığı yapımlarla dünya çapında üne kavuşan ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu ile son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil İstanbul havalimanında bir araya geldiler. Rol aldığı yapımlarla dünya çapında üne kavuşan ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu ile son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil İstanbul havalimanında bir araya geldiler. 

 

gerard depardieu ile mehmet ali erbil istanbul havalimaninda bulustu

 

Sürpriz buluşma!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Gerard Depardieu ile Mehmet Ali Erbil, havalimanında karşılaşarak bir süre sohbet etti. Fransız oyuncu Gerard Depardieu, geçtiğimiz günlerde tatil için İstanbul'a geldi. Birkaç günlük tatilden sonra Fransa'ya dönen Depardieu ile Bodrum'a giden Mehmet Ali Erbil, İstanbul Havalimanı'nda karşılaştı. Bir süre sohbet eden Gerard Depardieu ile Mehmet Ali Erbil'e Fransa’daki Türkleri konu alan bir proje üzerine çalıştığını söyledi. Depardieu ile Erbil, daha sonra uçaklarına binerek yolculuklarına çıktı.