Gibi Dizisi Yılmaz Feyyaz Yiğit kimdir ? Nedir ? Kaç yaşındadır

Gibi dizisinde Yılmaz karekterini canlandıran Feyyaz Yiğit kimdir? Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinde Yılmaz karakterini canlandırarak geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Feyyaz Yiğit ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Feyyaz Yiğit kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Gibi dizisinde Yılmaz karekterini canlandıran Feyyaz Yiğit kimdir? Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinde Yılmaz karakterini canlandırarak geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Feyyaz Yiğit ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Feyyaz Yiğit kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde

 

gibi dizisi yilmaz feyyaz yigit kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Gibi dizisinde Yılmaz Feyyaz Yiğit kimdir? 

 

Feyyaz Yiğit kimdir? Feyyaz Yiğit 1 temmuz 1988 yılında Düzce'de doğmuştur. Meslekleri yazar , oyuncu ve müzisyendir. Ankara Adadolu Güzel Sanatlar Lisesinden mezün olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi 'nin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümüne girmiştir. Üniversiteden sonra bir reklam ajansında çalışmaya başladı. Bir süre sonra yaptığı çalışmalar sonucunda Okan Bayülgen ile tanıştı ve o dönem Okan Bayülgen'in sunuculuğunu yaptığı program olan Disko Kıralı 'nın içeriğini yapan ekibe katıldı. Bir süre sonra Disko Kıralı programının müzik gurubunda gitar çalmaya başladı. 2012 senesinde  sebastiyan.com adlında ki bir sitede "Feyyaz" adında bir dizi yayınlandı. Senarist ekibi içinde rol aldığı iki film içinde yer almış bu filmler içinde ,Ölümlü Dünya filminde ki rolü ile en iyi erkek yardımcı ödülünü almıştır. Bu günlerde ise yapımcılığını ,senaristliğini ve başrolü olduğu dizi olan Gibi dizisinde yer alıyor .