Gizem Güven'in Bayram Paylaşımı Beğeni Topladı! Gözlerin Babana Yüzün Annene Benziyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Güven, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımında takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Güven, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımında takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Güven, Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımında takipçilerinden yoğun ilgi gördü.  

 

gizem guven in bayram paylasimi begeni topladi

 

Gözlerin babana yüzün annene benziyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı bayram paylaşımında güzelliği ile büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Güven için takipçileri “Gözleriniz babanız yüzünüz annenize benziyor”, “Bugün annenizle size selam gönderdim Gizem Hnm Sorarsanız hatırlar.. Ne kadar naif güzel bir hanımefendi..  Kendisini tanıdığıma şaşırdı biraz ama güzel bir anı oldu benim için. Çok sevgiler”, “Ennnn sevdigim aile”, “Güzel aile" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım beğeni topladı. 



Etiketler: