Gizem Karaca'dan Dikkat Çeken Açıklama! İnsan Ayırt Etmiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, MAG dergisine yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, MAG dergisine yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca MAG dergisine yaptığı özel açıklamada kariyeri ve çalışma prensipleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnsan ayırt etmiyorum!

 

"Güzel Köylü", "Benim Hala Umudum Var", "Eve Düşen Yıldırım" gibi projelerde rol alan Gizem Karaca (29), samimi açıklamalarda bulundu. MAG dergisine konuşan Karaca, hakkında bilinmeyenleri anlattı. İnsan ayırt etmediğini ifade eden ünlü oyuncu, "Birlikte olduğum, çalıştığım ve iletişim kurduğum herkesin işine ve değerlerine saygı duyuyorum. İyi bir dinleyiciyim, samimi ve içten olduğum yorumunu çok alıyorum. Ne yaşıyorsam dışıma yansıtan biriyim." dedi. 

 

 



Etiketler: