Gizem Karaca İzmir'deki Evini Paylaştı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki evini takipçileriyle paylaştı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki evini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gizem Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda İzmir'deki evini takipçileriyle paylaştı. 

 

gizem karaca izmir deki evini paylasti

 

Gizem Karaca, Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşmişti. Doğa ile iç içe bir yaşam sürdüren ve bahçesinde meyve - sebze yetiştiren oyuncu, evini paylaştı. 2011 Miss Turkey ikincisi oyuncu Gizem Karaca, 2017'de Kemal Ekmekçi ile nikâh masasına oturmuştu. Oyuncu, evlendikten sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Kemal Ekmekçi ile Mutlu bir evlilik sürdüren, İzmir'de havuzlu bahçeli bir evde yaşayan Gizem Karaca, günlük hayatından kesitleri de takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Gizem Karaca, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Köpeklerinin sevimli hallerini yayınlayan 30 yaşındaki oyuncu, videoda evinin salonunu ve manzarası da gösterdi.

 

gizem karaca izmir deki evini paylasti

 

KENDİNİ BAHÇE İŞLERİNE VERDİ

 

Öte yandan 2020'de dünyayı etkisine alan pandemide koronavirüs günlerini evinde karantina altında geçiren Gizem Karaca, kendini bahçe işlerine vermişti. Bu süreçte organik tarıma başlayan Gizem Karaca, bahçesine domates, biber, salatalık ve patlıcan ekmeyi de ihmal etmemişti. Gizem Karaca, bahçede dut toplayan eşi Kemal Ekmekçi'nin pozunu "Dut canavarı" notuyla yayınlamıştı.



Etiketler: