Gökçe Bahadır Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gökçe Bahadır kimdir? Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Gökçe Bahadır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Gökçe Bahadır kimdir? Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Gökçe Bahadır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

gokce bahadir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gökçe Bahadır kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Gökçe Bahadır kimdir? Gökçe Bahadır (d. 9 Kasım 1981, İstanbul), Türk oyuncudur. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakteri ile tanındı. Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile ödüller aldı. 9 Kasım 1981’de İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik ve daha sonra Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi başarılı dizilerde bölümlük rollerde oynadı. Daha sonra ünlü gençlik dizisi Hayat Bilgisi’nde Törpü karakterini canlandırarak geniş kitlelerce tanındı. Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırdı ve bu rolle herkes tarafından tanındı, beğeni topladı. Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Hatırla Gönül ve son olarak Adı Efsane dizilerinde rol aldı. Reklamlarda ve tiyatro oyunlarında da kariyerine devam eden Bahadır, 2011’de Çağan Irmak’ın sevilen filmi Dedemin İnsanları’nda Nurdan karakterini canlandırdı. 2015'te Bana Masal Anlatma filminde rol alan oyuncu 2017'de yönetmenliğini Nisan Akman'ın üstlendiği "Aşk Uykusu" adlı filmde başrolü Alican Yücesoy, Hande Subaşı ve Cansel Elçin ile paylaştı. 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da doğan Gökçe Bahadır, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Bahadır bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yapan Bahadır, Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan oyuncu şu sıralar ise FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veriyor.. Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.