Gökçe Yıldırım Brüksel ve Amsterdam'da Neler Yaşadı?

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda ünlü makyaj uzmanı Serhat Şen ile birlikte Belçika'nın başkenti Brüksel ve Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giderek Serhat Şen'in düzenlediği makyaj eğitimlerine katıldı. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda ünlü makyaj uzmanı Serhat Şen ile birlikte Belçika'nın başkenti Brüksel ve Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giderek Serhat Şen'in düzenlediği makyaj eğitimlerine katıldı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım, yayınladığı videosunda ünlü makyaj uzmanı Serhat Şen ile birlikte Belçika'nın başkenti Brüksel ve Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giderek Serhat Şen'in düzenlediği makyaj eğitimlerine katıldı.

 

Yayınladığı videosunda Serhat Şen'in Brüksel'de ve Amsterdam'da bulunan güzellik merkezlerinde düzenlediği makyaj eğitimlerine katılan ünlü sosyal medya fenomeni sonrasında ise şehirlerde yaşadığı deneyimler ve edindiği izlenimler hakkında detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle Gökçe Yıldırım sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.