Gökhan Çıra Hakkında Şok İddia! Üçüncü Kez Evlenme Teklif Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın üçüncü kez geçtiğimiz gün bir bayana evlenme teklif ettiği iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın üçüncü kez geçtiğimiz gün bir bayana evlenme teklif ettiği iddia edildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın üçüncü kez geçtiğimiz gün bir bayana evlenme teklif ettiği iddia edildi. 

 

3. kez evlenme teklif etti!

 

Selin Ciğerci ile iki kere evlenen Gökhan Çıra, mutluluğu başka bir kadında buldu. Çıra, sevgilisine evlenme teklifi etti. 2019'da nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili daha sonra mayısta ikinci kez evlenmişti. Ancak evlilik kararı da uzun sürmedi ve çift boşandı. Selin Ciğerci'den ikinci kez boşanan Gökhan Çıra'dan sürpriz bir hamle geldi. Fenomenlere dair herşey sayfasında paylaşılan habere göre; Gökhan Çıra bir kadına evlilik teklif etti. Çıra'nın teklifi kime yaptığı bilinmezken fotoğrafı görenler söz konusu kişinin Selin Ciğerci olduğunu iddia etti.

 

gokhan cira ucuncu kez evlenme teklif etti iddiasi