Gökhan Çıra'nın Paylaşımı Tartışma Başlattı! Selin Ciğerci İle Barışırlar Mı?

Son dönemde boşanma ve aşk haberleriyle magazin gündemini bir hayli meşgul eden eski futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci'nin Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptıkları buluşma paylaşımı tekrar mı barıştılar tartışmasını gündeme getirdi. 

 

Son dönemde boşanma ve aşk haberleriyle magazin gündemini bir hayli meşgul eden eski futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci'nin Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptıkları buluşma paylaşımı tekrar mı barıştılar tartışmasını gündeme getirdi. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski futbolcu Gökhan Çıra ile eski eşi Selin Ciğerci'nin Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptıkları buluşma paylaşımı tekrar mı barıştılar tartışmasını gündeme getirdi. 

 

Paylaşımı kafaları karıştırdı! 

 

Gökhan Çıra'nın Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Sabah sevgilisiyle paylaşım yapan eski futbolcu akşam saatlerinde eski eşi Selin Ciğerci ile buluşurken bu anları Instagram sayfasından paylaştı. Yaptığı paylaşımlar sonrası hayranları "Acaba tekrar mı barışıyorlar?" diye sorarlarken, bu yorumlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gokhan cira nin selin cigerci paylasimi kafalari karistirdi barisiyorlar mi