Gökhan Çıra'nın Yaşadığı İkinci İfşa Şokuna Annesi Leman Çıra'dan Tepki! Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci ile yaşadığı ikinci evliliğinin de boşanma ile sonuçlanmasının ardından yelken açtığı aşkın dışında sosyal medyada yaşadığı ifşa şoklarının ardından annesi de yaşananlara tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci ile yaşadığı ikinci evliliğinin de boşanma ile sonuçlanmasının ardından yelken açtığı aşkın dışında sosyal medyada yaşadığı ifşa şoklarının ardından annesi de yaşananlara tepki gösterdi. Son dönemde yaşadığı aşkla ve ifşa şoklarıyla adından söz ettiren ünlü eski futbolcu Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci ile yaşadığı ikinci evliliğinin de boşanma ile sonuçlanmasının ardından yelken açtığı aşkın dışında sosyal medyada yaşadığı ifşa şoklarının ardından annesi de yaşananlara tepki gösterdi.  

 

leman cira da gokhan cira nin yasadigi ifsa soklarina tepki gosterdi

 

Oğlumun peşinden koşuyorsunuz!

 

Instagram'da yaşanan ifşa şokları sonrası paylaşıma yorumda bulunan Gökhan Çıra'nın annesi Leman Çıra "Kendinize gülün ekrandaki resmine bak bi kadınlık bu değil. Erkek diye gördüğünüz Selin sizden daha kadın. Şe...ler ünlü olmak için koşuyorsunuz oğlumun peşinden. Sonra da konuşuyorsunuz benim bir gelinim var zaten terbiyesizler" ifadelerini kullanırken, ifşalara tepki gösterdi.