Gökhan Çıra Selin Ciğerci İle İş Ve Arkadaşlık İlişkilerini Bitirdiklerini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Gökhan Çıra, iki ay önce boşandıkları eşi Selin Ciğerci ile olan bütün bağlarını kopardığını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Gökhan Çıra, iki ay önce boşandıkları eşi Selin Ciğerci ile olan bütün bağlarını kopardığını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu Gökhan Çıra, iki ay önce boşandıkları eşi Selin Ciğerci ile olan bütün bağlarını kopardığını açıkladı. 

 

2 yıllık evliliklerini eylül ayında tek celsede bitiren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, boşanmalarına rağmen ortak oldukları şirkette birlikte çalışma kararı aldı. Ancak dün Instagram hesabından bir paylaşım yapan Çıra, Ciğerci ile iş ve arkadaşlık ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı. Eski futbolcu Gökhan Çıra, paylaşımında "Selin Ciğerci ile olan iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim" ifadelerini kullandı.

 

İşte o açıklama;

 

gokhan cira ve selin cigerci tum baglarini kopardilar