Gökhan Göz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gökhan Göz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde yer alan ünlü iş insanı Gökhan Göz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gökhan Göz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Göz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde yer alan ünlü iş insanı Gökhan Göz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş insanı Gökhan Göz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Gökhan Göz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

gokhan goz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gökhan Göz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra'lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafralı. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılıp tekrar barışmıştı. Türkiye’nin Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanıdığı Gökhan Göz, Gülşah Saraçoğlu'nun evini dağıttığını gösteren videoyu paylaşması ile haber olmuştu. Olaylı bir şekilde ayrılan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz günlerce konuşulmuştu. Arabesk'in önemli seslerinden Ferdi Tayfur'un kendisi gibi şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur ile de görüntülenmiş ancak bu görüntü de kısa sürmüştü. Son dönemde Berdan Mardini’nin boşanma sürecinde olduğu eşi Fatoş Yerliler ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü iş insanı Yerliler’in ihaneti sonrası yıkılmıştı.



Etiketler: