Gökhan Güney Selim Güney Olayı Nedir? Ece Güney Kimdir? Ece Güney'den Dikkat Çeken Açıklamalar!

Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir? FOX TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına katılan Ece Güney, Selim Güney ile Gökhan Güney hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir? FOX TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına katılan Ece Güney, Selim Güney ile Gökhan Güney hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

gokhan guney selim guney olayi nedir ece guney kimdir

 

 

Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir?

 

Gökhan Güney Selim Güney olayı nedir? Ece Güney kimdir? Şarkıcı Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney yıllar önce Ece Güney ile 2012 yılında nikah masasına oturmuştu. Kanser tedavisi gören Selim Güney 2014 yılından vefat etti. Ezra Ezmeci'nin sunduğu 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programında Gökhan Güney'in gelini çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki, Gökhan Güney ve Selim Güney olayı nedir? Gökhan Güney'in gelini Ece Güney kimdir? 2012 yılında Ece Güney ile evlenen Şarkıcı Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney 2014 yılında 40 yaşında kanser hastalığı yüzünden yaşama veda etti. FOX'ta yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programına katılan Ece Güney, eski kayınpederi hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Peki, Gökhan Güney ve Selim Güney olayı nedir? Gökhan Güney'in gelini Ece Güney kimdir?

 

GÖKHAN GÜNEY VE SELİM GÜNEY OLAYI NEDİR?

 

FOX'ta yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programına katılan Ece Güney, eski kayınpederi Gökhan Güney'i suçladı. İddialara göre, eşinden kendisine kalacak sekiz dairenin Gökhan Güney tarafından el konulduğunu belirtti. Oğlunun akrabalarının üzerine yaptığı, daha sonra ise kendisi tarafından tapularının alındığı ve sekiz evin gelininden kaçırıldığı suçlamasını reddeden sanatçı konuya dair açıklamalarda bulundu.

 

"ÇAMUR AT İZİ KALSIN"

 

Gökhan Güney konuya dair yazılı açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

 

"Kamuoyunun Bilgisine

 

Son günlerde, bir televizyon programına katılan Ece Hanım, asılsız söylemleriyle beni ve ailemi hedef almıştır. İtibar sarsıcı bu söylemlere karşılık pek çok kanal, yayına katılmamı ve anlatılanlara cevap vermemi beklemektedir. Ancak bu kişinin programda bahsettiği, tekrar etmekten bile haya ettiğim olaylara karşı herhangi bir yayına katılmak, bahsi geçen olayların gerçekte nasıl olduğunu anlatmak, oğlunun hatırasının üzerinden gündemde kalmak benim prensiplerine aykırıdır. Benim bu kişiye cevabım yalnızca hukuki yollarla olacaktır. Zaten yayından haberdar olur olmaz bu kişiye karşı yasal yollara müracaat edilmiş ve şahsın hakkında gerekli tedbir kararı alınmıştır. Hakkımda küçük düşürücü söylemlerine devam etmesinin ve iletişim araçları veya sair surette tarafımı rahatsız etmesinin yasal karşılığı olacağı karara bağlanmıştır. Ömrüm boyunca onuru ön planda tuttuğum bir hayat tarzı benimsedim. Özel hayatımla gündeme gelmemeye daima özen gösterdim. Beni yakından tanıyanlar aile hayatıma ne kadar önem verdiğini, maddiyatın hiçbir zaman benim için ön planda olmadığını gayet iyi bilirler. Bu nedenle, 42 yıldır sevgisine nail olduğum kamuoyunun bilmesini isterim ki bu kişinin iddiaları tümüyle gerçek dışıdır. Programda bahsi geçen ve varlığından dahi haberdar olmadığım iddia taşınmazIara, iddia edildiği üzere tarafınca el konulmuşsa bunu ispat etmesi gereken kişi kendisidir. Vurgulamak isterim ki, bu şahıs var olduğunu iddia ettiği hiçbir belgeyi sunmamıştır. Buna rağmen sahsın tutarsız söylemlerinin dayanağı olup olmadığı araştırılmadan anlattıklarım genişçe yer verilmiş ve hakkımda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olunmuştur. "Çamur at izi kalsın" anlayışıyla hareket eden bu kişinin, benim ve ailenin itibarını zedelemeyi amaçlayan, kişilik haklarını ihlal eden her türlü haksız eylemine karşı yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna saygıyla bildiririm."

 

GÖKHAN GÜNEY'İN OĞLU VE GELİNİ ECE GÜNEY KİMDİR?

 

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden sanatçı Gökhan Güney'in 40 yaşında hayatını kaybeden oğlu Selim Güney, memleketi Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

 

Bir süre mide kanseri nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Selim Güney (40), Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatıyordu. Selim Güney'in cenazesi, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 10 Temmuz Perşembe günü Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.