Gökhan Oğuz Mansur Yavaş Tepkilerine Yanıt Verdi!

Sosyal medyada son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından kendisi hakkında Mansur Yavaş ile buluştuğu için "yalaka" diyenlere yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından kendisi hakkında Mansur Yavaş ile buluştuğu için "yalaka" diyenlere yanıt verdi. Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında " Biz; Ülkesini Din Dil Irk ayrımı yapmaksızın seven, Samimi, Şeffaf, Hakkaniyetli, Dürüst, Tüm Halkı ayırmadan kucaklayan, Atatürk ilkelerine bağlı, Eşitlikçi yöneticilerin Yalakası değil, sevenleri ve destekleyenleri oluruz! Böyle insanları çıkarsız sevenlere de Vatansever derler! 

 

Hakaret eden kişilere "Hakaret davası" açılıyor. Bu Ülkede yasal yollardan hakkını arayan herkesin kazandığını babarlığın,linç kültürünün kaybettiğini kanıtlayacağız! Kimsenin hakkının yenmeyeceği, rüşvetlerin,adam kayıtmacılığın işe yaramayacağı  Dürüst bir Türkiye için!" ifadleerini kullanırken bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü.