Gökhan Özoğuz Corona Virüsü Salgınında Çalışan İşçiler İçin Ücretli İzin İstedi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınında halen çalıştırılan işçiler için büyük şirketlerden ücretli izin uygulamalarını istedi. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınında halen çalıştırılan işçiler için büyük şirketlerden ücretli izin uygulamalarını istedi. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsü salgınında halen çalıştırılan işçiler için büyük şirketlerden ücretli izin uygulamalarını istedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes evde, çıkmıyoruz fakat Geçim sıkıntısı olan, kıt kanaat geçinen veya Çalışmak zorunda kalan İşçiler neden ateşe atılıyor?  Sadece onlara 2-3 haftalık maaşlı izin verilemiyor mu ? Bir ton dev şirketler firmalar fabrikalar var. Bunu yapamayacak kadar aciz miyiz ?" ifadelerini kullanan Özoğuz, bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;