Gökhan Özoğuz'dan Demet Akalın'a Garson Tepkisi! Seviyesiz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Gökhan Özoğuz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı şampanya döktüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Gökhan Özoğuz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı şampanya döktüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Gökhan Özoğuz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı şampanya döktüğü anlar için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Snobmagazin'in haberine göre; Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda beğenmediği içkiyi garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'a "Tıynetsiz ve seviyesiz hareketler" diyerek tepki gösterdi. Geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı beğenmeyerek garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'a tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken görüntülenen Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, sorular üzerine Demet Akalın hakkında konuştu.

 

"AMELİYAT OLMAM GEREKİYOR"

 

Menisküs ve çapraz bağ kopması olduğu için hastaneye geldiğini söyleyen Özoğuz, "18 senedir uğraşıyorum o zaman da ameliyat denmişti, şimdi de. Son konserden sonra da şişme oldu. Ameliyat olduğun zaman 4 ay ayağa kalkamıyorsun. Şimdilik egzersizlerle devam ediyoruz" dedi.

 

"TIYNETSİZ, SEVİYESİZ"

 

Basın mensuplarının Demet Akalın'ın garsonun başından aşağı içki dökmesini hatırlatması üzerine konuşan Özoğuz, "Yorum bile yapılacak tarafı yok, üzücü şeyler. Tıynetsiz, seviyesiz hareketler. Gereksiz gereksiz hareketler. Bu hareket dünyanın her yerinde tepkiyle karşılanır. Dünyada o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki artık bakmıyorum bile" ifadelerini kullandı.