Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu'nun Vız Gelir Tırs Gider Sözlerine Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken açıklamaları hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken açıklamaları hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken açıklamaları hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Gökhan Özoğuz'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki! 'Ben bu otobüsten inerim’ Seçim döneminde destek verdiği Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turuna tepki gösteren, özellikle Nagehan Alçı’yı da yanına almasını eleştiren Gökhan Özoğuz, “Ben bu otobüsten inerim” dedi.

 

“Sinek küçüktür ama mide bulandırır”

 

İçerisinde gazetecilerden Alçı, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Gülşah İnce ve Ertuğrul Özkök'ü de yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Özoğuz, şunları yazdı: “İşte demek siyaset böyle bir şey! Biz senelerdir yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş.