Gökhan Özoğuz'dan Ev Fiyatları İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'deki ev fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'deki ev fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'deki ev fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Zelil olan Türk Halkıdır!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'deki ev fiyatları ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Memleketteki Gayrimenkul değerlerini Yurt dışından gelen kişilere göre ayarlarsan, Memleketin kendi Vatandaşları ev alamaz ev kiralayamaz hale gelir. Çoktan ziyadesiyle geldide. Ya kota getirilmesi gerek yada başka bir çare bulunması şarttır. Zelil olan Türk Halkıdır!" ifadelerini kullanan Özoğuz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gokhan ozoguz dan ev fiyatlari isyani