Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'ın 'Gözünüzde Büyütmeyin' Tepkisine Yanıt! 'Nurgül...!'

Geçtiğimiz günlerde oğlu Nejat ile gittiği Athena konseri sonrası kuliste Gökhan Özoğuz'un kendilerine soğuk davranması üzerine tepki gösteren Nurgül Yeşilçay'a yanıt veren Gökhan Özoğuz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Geçtiğimiz günlerde oğlu Nejat ile gittiği Athena konseri sonrası kuliste Gökhan Özoğuz'un kendilerine soğuk davranması üzerine tepki gösteren Nurgül Yeşilçay'a yanıt veren Gökhan Özoğuz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz hafta oğlu ile Athena konserine gitmiş, Gökhan Özoğuz hakkında sitemli paylaşımlar yapmıştı. Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt gecikmedi. Ünlü şarkıcı, "Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıralar hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi. Nurgül Yeşilçay oğlu Nejat Osman ile Athena konserine gitmiş oğlunun grup üyeleri ile tanışması üzerine kulis ziyareti gerçekleştirmişlerdi. Ünlü oyuncu, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un kulisteki tavırlarından rahatsız olmuş ve ardından sosyal medya hesabı üzerinden sitem etmişti. Yeşilçay, Özoğuz hakkında "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerini kullanmıştı. Gökhan Özoğuz, önceki akşam katıldığı bir davette görüntülendi. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını cevapladı. Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın birkaç gün önce kendisine sitem ederek, "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" sözlerini kullanması hakkında konuştu.

 

"ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYOR OLABİLİR”

 

Özoğuz, konuyla ilgili olarak, "Bence öyle demek istememiştir. Bazen insanların hayatlarının içerisinde zor zamanları olabiliyor. Nurgül, çok tatlı bir kadın ama bu sıra hayatında zor zamanlar geçiriyor olabilir" dedi.

 

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN OĞLU OSMAN NEJAT 18 OLDU

 

Nurgül Yeşilçay'ın Cem Özer ile evliliğinden olan oğlu Osman Nejat Özer 18 yaşına basmıştı. Oğlu ile her fırsatta paylaşımlarda bulunan Nurgül Yeşilçay, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Osman Nejat'ın 18. yaşını kutlamıştı. Oğlu ile birbirinden komik hallerinin yanı sıra bebeklik karelerine de yer veren Nurgül Yeşilçay'ı gören hayranları oyuncuya yorum yağdırdı. "Bebişim 18 oldu. Asıl şimdi eğlenceler" dediği oğlunun karelerinde körpecik anne Nurgül Yeşilçay dikkatleri çekmişti. Osman Nejat'a tebrik mesajları gelirken Nurgül Yeşilçay'a 'Değişmeyen güzellik' yorumları yağmıştı.