Gonca Vuslateri'den Bruce Willis'in Afazi Hastalığı İle İlgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bruce Willis'e konulan Afazi hastalığı teşhisi ile ilgili yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bruce Willis'e konulan Afazi hastalığı teşhisi ile ilgili yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bruce Willis'e konulan Afazi hastalığı teşhisi ile ilgili yorumlarda bulundu.  

 

Haberi okudum ve canım yandı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bruce Willis'e konulan Afazi hastalığı teşhisi ile ilgili yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bruce Willis için "Bruce Willis haberini okudum ve canım yandı.. böyle güzel insanlar neden hastalanir…  Afazi korkunc bir rahatsizlik..:(" ifadelerini kullanan Vuslateri, sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri den bruce willis ve afazi yorumu