Gonca Vuslateri'den Hadise Yorumu!

Sosyal medya yaptıkları ve söyledikleri ile dikkat geçen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den, Twitter sayfasından Hadise'nin Reynmen klibi ile ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. 

 

Sosyal medya yaptıkları ve söyledikleri ile dikkat geçen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den, Twitter sayfasından Hadise'nin Reynmen klibi ile ilgili dikkat çeken bir yorum geldi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "O zaman dans. @Hadise o zaman renk..   Her konunun kurtarıcısı kadın ve dansı değildir. Sonuna kadar izleyip de yargıladığınızdan yüzde 1 milyon eminim:) kıvırmayın.. Bir kadın olarak Hadise’nin (normalde hiç girmem bu konulara) yaptığı dansı bu kadar çamurlamanın, başka gündem konularını dile getirememenin baskısından oluştuğunu düşünüyorum. Aynı performansı asla politika konuşarak gerçekleştiremeyecek olmanın tiraj ve özgünlük endişesi. Toplum kurallarıyla, kültürel yozlaşma ayni şey değildir. İnsanları secimleriyle, bir telefona çekilmiş videoyla, bir resmi nasıl yapmayı amaçlamasıyla, bir çıplak düsünceyi dünyayla paylaşması bir duruş değildir. Yaşamın içinde bir an’dır.

 

İsteniyor ki “makul” ol.  İsteniyor ki erkekler “daha sakin” olsun. Kadın sinirlenince “anormaldir” çünkü, hastadır, edepsizdir. Hep bir tülün icinde olmalıdır ki istismar ve suistimalin hazzına davet etsin insanları .. Erkekle ilgili bu yoktur. Asla. “Yakıştı mı hiç!” derler ." ifadelerini kullanan Gonca Vuslateri bu paylaşımı ile sosyal medyadaki tartışmalara katılırken, takipçilerinden yoğun ilgi gördü.