Gonca Vuslateri'den Hakan Altun İle Aşk İddialarına Yanıt! Çok Mutluyuz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun'un aşk yaşadığı iddiaları gündem olurken Vuslateri katıldığı programda iddiaları doğrulayarak mutlu olduklarını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun'un aşk yaşadığı iddiaları gündem olurken Vuslateri katıldığı programda iddiaları doğrulayarak mutlu olduklarını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun'un aşk yaşadığı iddiaları gündem olurken Vuslateri katıldığı programda iddiaları doğrulayarak mutlu olduklarını söyledi. 

 

Gonca Vuslateri, Hakan Altun ile aşk yaşadıkları iddiasını doğruladı. Söylemezsem Olmaz'a açıklamada bulunan Vuslateri, "Urla'da film çekimindeyim, çok mutluyum, mutluyuz" ifadelerini kullandı. Öte yandan aralarında 14 yaş olan iki ünlü ismin şifreli sosyal medya paylaşımları aşkı ele vermişti. İkilinin zaman zaman Bodrum'da bir araya geldikleri söylenmişti. Gonca Vuslateri ve Hakan Altun son olarak Emel Müftüoğlu'nun doğum gününde ayrı masalarda objektiflere yansımıştı."

 

Gonca Vuslateri Hakan Altun ask