Gonca Vuslateri'den Kadın Meslektaşlarına Ağır Gönderme! Kime Söyledi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadın meslektaşlarına yaptığı gönderme ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadın meslektaşlarına yaptığı gönderme ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kadın meslektaşlarına yaptığı gönderme ile gündem oldu. 

 

Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kadın bir meslektaşına göndermede bulundu. Yüzüne estetikli bir filtre uygulayan ünlü isim, "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik..." ifadelerini kullandı. Vuslateri'nin bu sözleri kime söylediği ise merak konusu oldu. Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

 

BU SÖZLERİ KİME?

 

Yüzüne filtre uyguladığı bir fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, isim vermeden bir kadın meslektaşını hedef aldı. Vuslateri, gönderisine "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik... Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun." notunu düştü. Vuslateri'nin bu paylaşımı kafaları karıştırdı. Oyuncuya, takipçileri 'Gonca Hanım mesajınız kime?' yorumunu yaptı.