Gonca Vuslateri'den Mehmet Öz'ün Tavsiyesine Uyacağını Söyledi Haberi İçin Açıklama!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Öz'ün evde geçirdiğiniz sürede bol bol seks yapın tavsiyesine uyacağını söylediği haberi için yeni bir açıklamada bulundu.

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Öz'ün evde geçirdiğiniz sürede bol bol seks yapın tavsiyesine uyacağını söylediği haberi için yeni bir açıklamada bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Öz'ün evde geçirdiğiniz sürede bol bol seks yapın tavsiyesine uyacağını söylediği haberi için yeni bir açıklamada bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada yapılan habere tepki gösteren ünlü oyuncu "Dr. Mehmet Öz’ün bol bol seks yapın tavsiyesine espiri yaptım “ofansif”:) yapalım artık çilemiz bitmiyor diye.. Gonca Vuslateri uyacağını söyledi diye haber.. karşılıklı birbirimizi ciddiye almıyoruz demek ne güzel savaşmayın da. Sarılır mısınız?, o ara bi şey mi olur, konu sizde:)" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Gonca Vuslateri'nin o açıklaması