Gonca Vuslateri'den Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye Ateş Açıklaması!

Gonca Vuslateri pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Gonca Vuslateri pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki Gonca Vuslateri pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Korkunç bir olay. Ailesine dua ediyorum.. o köpek dövüştürücüler tutuklanmalı. Tehdit etmişler bi de. Yazıklar olsun. Bizim içimiz el vermedi izleyemedik. Ne vicdansızsınız" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Asiye Ateş'e pitbull saldırısıyla ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri pitbull saldirisina ugrayan asiye ates ile ilgili tepkisini dile getirdi