Gonca Vuslateri'den Süleyman Yağcı'nın Öpüşürlerse Devreye Girerim Açıklamasına Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Süleyman Yağcı'nın öpüşürlerse devreye ben girerim açıklaması için olay yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Süleyman Yağcı'nın öpüşürlerse devreye ben girerim açıklaması için olay yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Süleyman Yağcı'nın öpüşürlerse devreye ben girerim açıklaması için olay yorumda bulundu.  

 

Biz almayız sevgilimle sizi devreye!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Süleyman Yağcı'nın öpüşürlerse devreye ben girerim açıklaması için olay yorumda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Süleyman Yağcı'nın açıklamaları için "Biz almayız sevgilimle sizi devreye.. kalabalık sevmeyiz o işlerde" ifadelerini kullanan Vuslateri sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gonca vuslateri den suleyman yagcinin devreye girerim sozlerine olay yorum