Gonca Vuslateri'den Telif Yasası Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV'lerde yeniden yayınlanmaya başlayan eski dizilerin teliflerini hatırlatarak yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV'lerde yeniden yayınlanmaya başlayan eski dizilerin teliflerini hatırlatarak yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda TV'lerde yeniden yayınlanmaya başlayan eski dizilerin teliflerini hatırlatarak yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Diziler yeniden yayınlanıyor oley diyenler ve telif almayan oyuncular gerçeği.. en azından emeklerimize bir kez daha teşekkür edilse.. ve telif konusu ülkemde artık çözülse.." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;