Gonca Vuslateri Matrix Resurrections'ı Nasıl Buldu? Gonca Vuslateri'den Matrix Yorumu!

Gonca Vuslateri Matrix Resurrections'ı nasıl buldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Matrix Resurrections ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Gonca Vuslateri Matrix Resurrections'ı nasıl buldu? Neler düşünüyor? Cevaplar haberimizde..

 

Gonca Vuslateri Matrix Resurrections'ı nasıl buldu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Matrix Resurrections ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Matrix Resurrections ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Peki Gonca Vuslateri Matrix Resurrections'ı nasıl buldu? Neler düşünüyor? Cevaplar haberimizde..

 

Matrix Resurrections'ı beğendim! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Matrix Resurrections ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter'da yaptığı açıklamada Matrix Resurrections'ı değerlendiren ünlü oyuncu “Matrix’i beğendim. “Seçim illüzyondur. Ne yapman gerektiğini daima bilirsin.” Şunu da cebe attım. Bence bir tane daha çekilir(tahminim).  Bug olayı süper olmuş. Sistem-yapım göndermesi ve yeni casta mantık getirmeleri de ok. Eylem-filmi olmuş ama evet biraz.” ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

gonca vuslateri matrix resurrections i degerlendirdi