Gönül Dağı 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 42. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisinin 42. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT 1'in fenomen dizisi Gönül Dağı'nın 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin 42. bölüm fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada ilgi gördü. 

 

İşte o fragman;